Elevii din judetul Giurgiu invitați să se înscrie în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”

scoala-zero-waste„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România, concurs aflat deja la a patra ediție. Perioada de desfășurare a competiției este 13 Martie – 12 Mai 2017.
Școlile din judetul Giurgiu care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă oferită de partenerul proiectului, Continental, se mai pot înscrie până Vineri 3 Martie – detalii despre procedura de înscriere – http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste/
Cei mai implicați elevi vor putea câștiga participarea la „Zero Waste Summer Camp” – Tabără de Educție Ecologică organizată în luna August lângă Timișoara, dar și multe alte premii. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2017 vor primi câte o tabletă.
Și în acest an accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic.
Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.
Pentru mai multe informații: Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro, Site: http://www.ecostuff.ro