Giurgiu – Pe principiul “a venit apa caldă, da’ era rece”, s-au aprins și… s-au stins luminițele de Sărbători

Pe principiul “a venit apa caldă, da’ era rece”, s-au aprins și lumininițele de Sărbători din Parcul Alei.
Miercuri, 1 decembrie, după un scurt spectacol susținut de Tică Lumânare, Orchestra de suflători “Valahia” și majoretele din dotare, după ce Moș Craciun a venit cu identitatea schimbată (eternul “moș” Vasile Toma a fost schimbat cu “moș” Remus Gaină) a venit și momentul asteptat de zecile de copii – aprinderea luminițelor.Sărace, parcă mai sărace ca anul trecut, dar sigur mult mai sărace ca acum doi/trei ani, luminițele au făcut bucuria copiilor și a adulților veniți să vadă miracolul.
Ca de obicei, cei mici au dat năvală la sania cu cadouri a Moșului, însă după câteva minute, o pârdalnică de defecțiune la sistemul electric a lăsat Parcul Alei in beznă.Noroc cu luminile decorative amplasate pe podul Bizetz (și ăstea parcă… neterminate), idee pentru care felicităm totusi Primăria, spre care au plecat privirile și pașii dezamăgiților din Alei.A fost un mic “zbârci”, un scurtcircuit, pentru care, evident, nu administrația locală este de vină, și cu atât mai puțin, harnicul și inovativul nostru primar.
Rămânem cu senzația că Giurgiu și giurgiuvenii, meritau mai multă atenție, lumină și bucurie în aceste vremuri tulburi. Doar pentru asta și-au dat votul în 2020…