Giurgiuvenii din Crevedia Mare şi Vânătorii Mici aleg echipa PSD!

Mobilizare impresionantă, sâmbătă, 12 septembrie, la Crevedia Mare, acolo unde din partea PSD candidează la funcţia de primar tânărul Constantin Vasilică. Sute de oameni i-au însoţit pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru un nou mandat, echipa sa de campanie, şi colegii din conducerea PSD Giurgiu. A fost, fără îndoială, o adevărată desfăşurare de forţe, apreciată inclusiv de liderul social-democraţilor giurgiuveni, Niculae Bădălău, prezent la eveniment. “Sute de oameni au fost, astăzi, alături de noi, în campanie electorală, la Crevedia Mare! Vă mulţumim, felicitări şi mult succes! Suntem împreună pentru Giurgiu!”, a scris senatorul Niculae Bădălău, pe pagina sa de Facebook.„În viața unui om vine un moment când apare dorința de a schimba ceva în comunitatea din care face parte prin implicare, dăruire și apropierea de oameni.
Consider că este vremea să luăm atitudine și să începem dezvoltarea comunei Crevedia Mare. În ultimii 4 ani, am acumulat experiență în Administrația Publică, am văzut modul de funcționare al unei primării și cred că este timpul unei schimbări la nivel administrativ”, le-a spus oamenilor candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Crevedia Mare, Constantin Vasilică.Tot sâmbătă, 12 septembrie, echipa de campanie a PSD Giurgiu a mers în comuna Vânătorii Mici, acolo unde candidează din partea formaţiunii politice menţionate Radu Stan. Echipei de campanie a lui Marian Mina li s-au alăturat, din nou, zeci de susţinători şi, împreună, au străbătut, la pas, mai multe sate ale comunei Vânători, au stat de vorbă cu oamenii despre realizările administraţiei judeţene a PSD, dar şi despre proiectele de dezvoltare şi modernizare în toate localităţile ce alcătuiesc comuna Vânătorii Mici.„Deviza noastră este „INTEGRITATE, COMPETENŢĂ, TRANSPARENŢĂ”Am ocupat funcția de viceprimar, în perioada 2016-2019, sunt născut și crescut în satul Vânatorii Mari, iubesc oamenii comunei și cunosc problemele cu care se confruntă. Doresc, alături de cetățeni, să putem dezvolta comuna economic și social. Din acest motiv, rog cetățenii comunei sa aibă încredere în corectitudinea și echilibrul de care dau dovadă și împreună să putem realiza toate proiectele pentru Vânătorii Mici!”, spune candidatul PSD Radu Stan.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizatia Judeteana Giurgiu, produs de SC PROIMAGE GRUP SRL, CUI mandatar financiar: 21200019