Giurgiuvenii vă mulțumesc, domnule primar!

Mulțumim pentru că în locul garajelor demolate încă din vară, au răsărit ca din pământ, parcări supraetajate!
Mulțumim pentru curățenia de pe străzi, trotuare și parcuri – promisiunea cea dintâi a fostului candidat Adrian Anghelescu!
Mulțumim pentru vaporașul cu care ne plimbăm zilnic pe Dunăre, încă din 23 aprilie (așa suna declarația de la “tăierea panglicii”)!
Mulțumim pentru accesul nelimitat la Centrul de Agrement Cama și pentru îmbunătățirile aduse locației!
Mulțumim pentru că ați permis ca Piscina “Stejarul” să își mărească numărul de șezlonguri și umbrele, loc unde miile de giurgiuveni s-au răcorit în zilele toride!
Mulțumim în numele cetățenilor din Rudari, pentru trotuarele largi și luminoase pentru care ați dat ordin de începere încă de acum două luni!
Giurgiuvenii vă mai mulțumesc pentru că toată vara au călătorit cu autobuze moderne. Bine că nu le-ați lăsat să ruginească prin coclaurile din Zona Liberă!
Si giurgiuvenii care locuiesc în ansamblurile de blocuri pe care le-ați izolat termic, vă mulțumesc cu aceeași ardoare!
Intr-un cor de muncitori, țărani și intelectuali, giurgiuvenii vă mulțumesc și pentru că toata vara, asfaltările s-au ținut lanț, astfel că acum, în pragul iernii, ei pot circula fără ca gândul să le zboare spre service-uri!
Tinerii vă mulțumesc din toată inima lor, pentru grija acordată începerii șantierului de construcție și reabilitare a Casei Tineretului.
Mămicile și nou născuții vă mulțumesc pentru grădinițele și creșele construite! Stiți Dvs care!
Angajații din Primărie au constituit un cor, prin care să vă mulțumească pe patru voci pentru că ați achiziționat un mega televizor LED, astfel încât pot lucra fără să le suflați în ceafă. In același timp, corul angajaților vă roagă să le dați doar câte jumătate de salariu, să ajungă la toată lumea!
Pentru cele patru zile de Bâlci, giurgiuvenii vă sunt veșnic îndatorați. Si pentru următoarele spectacole, giurgiuvenii vă mulțumesc anticipat!
Așa cum tot anticipat, vă mulțumesc cetățenii și pentru măsurile preventive luate împotriva valului 4 al Pandemiei – străzi dezinfectate, direcții și birouri ale Primăriei asijderea…
Si lista mulțumirilor nu se oprește aici. Dacă citiți comentariile, doar de pe adresa de facebook a Primăriei, aveți o imagine clară iubirii necondiționate și nețărmurite a giurgiuvenilor!
Si noi vă mulțumim. Altfel ce-am mai posta?
Ion Diaconescu