Intâlnire de grad zero pentru analizarea situației epidemiologice la nivelul județului

Autoritățile locale din județul Giurgiu s-au reunit, în urmă cu puțin timp, pentru a analiza situația epidemiologică la nivelul județului, precum și pentru a identifica soluții pentru ca în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu să poată fi internați mai mulți pacienți care se prezintă în regim de urgență la unitatea spitalicească.
La întâlnirea de lucru au participat Prefectul Județului Giurgiu Aneta Matei, Președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru Beianu, Vicepreședintele Elisabeta Mihalcea, deputatul Alexandru Andrei, directorul DSP Iulian Stoenescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu Dragoș Chivu și șeful UPU SJUG Bogdan Vâlsan.
În ultimele zile a crescut alarmant, și la nivelul județului Giurgiu, numărul persoanelor infectate cu Covid-19.
Atragem atanția asupra situației grave la nivelul județului și facem apel, din nou, la respectarea cu strictețe a regulilor de prevernire a răspândirii noului coronavirus!
O campanie de conștientizare în acest sens se va desfășura, în perioada următoare, cu sprijinul tuturor autorităților locale, la nivelul unităților de învățământ din județ.