Întâlnire pentru finalizarea proiectului “Tradiții și obiceiuri pescărești dunărene”

În cadrul proiectului “Tradiții și obiceiuri pescărești dunărene”, finanțat prin Autoritatea de Management pentru Program Operațional Pescuit și Afaceri Maritime, astăzi, 10 august 2021 a avut loc o întâlnire între beneficiarul proiectului – Direcția Administrare Active din Proiecte cu Finanțare Europeană (DAAPFE)- și pescari sau asociații de pescari din zona acoperită de proiect.Andreea Pătrașcu, reprezentantul firmei SEDICA VISION din București, partener în proiect cu DAAPFE Giurgiu, a precizat care este rolul acestei întâlniri și care trebuie să fie finalitatea proiectului:
“Am programat aceasta întalnire, împreună cu Direcția Administrare a Active din Proiecte cu Finanțare Europeană cu care avem acest proiect comun, pentru promovarea tradițiilor și obiceiurilor pescărești dunărene din teritoriul FLAG Giurgiu. Ne-am întâlnit azi cu reprezentanții DAAPFE, cu cei ai Asociației Abramis, cu grupuri de pescari, interesați cu toții de promovarea tradițiilor pescuitului dunărean. Oferim materiale promoționale elaborate în cadrul proiectului și vom stabili împreună ce putem face pentru ca proiectul nostru să prindă viață și să devină viabil.
Sperăm astfel să îmbunătățim rezultatele și să beneficiem cu toții de acest proiect, să ducem mai departe tradițiile pescuitului dunărean”.
Întâlnirea a fost una interactivă, fiecare dintre cei prezenti spunându-și punctul de vedere cu privire la proiect.

Un comentariu

  1. La carciuma se tine intalnirea ca doar e pe bani europeni vorba aia, bem si mancam gratis! Nu exista un spatiu in tot Giurgiu pentru acesti 10-15 oameni decat carciuma. HAHAHAHAHAHA !!

Comentariile sunt inchise