Ionut Lupescu a inceput cu Giurgiu turneul pentru presedintia FRF

frf 1Marti, 27 februarie, Ionut Lupescu a lansat programul-manifest, pe baza căruia candideaza la președinția Federației Române de Fotbal.
La doar o zi dupa acest eveniment, Lupescu a si plecat intr-un turneu national de promovare a programului sau.
Astfel ca astazi, cunoscutul fotbalist a fost prezent la Giurgiu, impreuna cu un alt celebru fotbalist – Florin Raducioiu – unde s-au intalnit cu sefii Asociatiei Judetene de Fotbal. Programul vizitei  a inclus si Primaria Giurgiu, drept pentru care, primarul Nicolae Barbu si-a rupt cateva minute din program si a avut o scurta intalnire cu Ionut Lupescu.
Imediat dupa plecarea de la Giurgiu spre Alexandria, Ionut Lupescu s-a aratat incantat pe contul sa de facebook de aceasta intalnire.frf 2“Nici viscolul, nici munții de zăpadă nu au reușit să ne oprească astăzi să ajungem la #Giurgiu. Am avut o discuție foarte bună cu membrii afiliați din județ despre dezvoltarea fotbalului local.
M-am bucurat să constat, în urma întâlnirii cu domnul primar Nicolae Barbu, că există o mare deschidere pentru investiții la nivel de copii și juniori. Cred că președintele #FRFtrebuie să aibă determinarea necesară pentru a convinge factorii de decizie să investească în dezvoltarea fotbalului.
#LupescuFRF #TurneuNational #DinNouPentruRomania