Jean Jipa: Este imposibil sa transformi un pirat marunt intr-un talhar international

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PNL, primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, a fost intrebat ce parere are de situatia in care se afla senatorul Niculae Badalau, demnitar care este fiu al satului in care Jean Jipa este primar.

Primarul comunei a facut cateva precizari, inainte de a raspunde punctual la intrebare. El a precizat ca de-a lungul anilor, copmunitatea din Ogrezeni a avut cateva „beneficii” de pe urma functiilor detinute de Niculae Badalau, enumerand obtinerea de fonduri pentru reabilitarea drumurilor comunale, contributia demnitarului la realizarea incalzirii centrale din sediul Primariei sau realizarea unui grup social modern la una dintre scolile din comuna. Primarul Jipa a precizat totusi ca „fiul satului” nu s-a mai implicat in ultima perioada in viata comunitatii din Ogrezeni.

Revenind la intrebarea initiala, Jean Jipa a declarat:

„Este prematur sa ne pronuntam cu privire la vinovatia sau nevinovatia domnului senator Niculae Badalau. Dar, daca se demonstreaza ca acuzatiile sunt adevarate, este jalnic pentru judetul Giurgiu si mai ales pentru comuna Ogrezeni, in care s-a nascut si a crescut. Va fi o rusine…

Iar daca nu se dovedeste ca este vinovat, inseamna ca sunt oameni cu rea credinta, atat la Giurgiu cat si la Bucuresti, care acuza pe nedrept oameni nevinovati.  Dar eu cred ca este imposibila transformarea unui pirat marunt intr-un talhar international. Dar daca se va demonstra de catre cei in drept ca domnul senator este vinovat, inseamna ca asistam la o adevarata… gainarie”.