Kate Winslet nu mai poate asculta linia melodica de la Titanic

Kate Winslet  nu mai poate asculta linia melodica de la Titanic
Kate Winslet nu mai poate asculta linia melodica de la Titanic

Actrita britanica Kate Winslet spune ca piesa centrala de pe coloana sonora a filmului „Titanic”, „My heart will go on”, interpretata de Celine Dion, o face sa vomite.
Actrita se afla în prezent într-un turneu de promovare a versiunii 3D a filmului „Titanic”, lansat în 1997, informeaza dailymail.co.uk.
Potrivit MTV News, când a fost întrebata daca asculta piesa – care a avut un enorm succes dupa lansarea filmului „Titanic” -, Winslet a spus: „Îmi vine sa vomit când o aud. Nu, nu ar trebui sa spun asta. Nu, de fapt, chiar îmi vine sa vomit. As vrea sa spun ‘Oh, fiti atenti, e cântecul lui Celine Dion!’. Dar nu o fac. Stau acolo, stiti, cu o fata imobila si cu o ameteala interna”.

Piesa, lansata pe coloana sonora a filmului „Titanic” si pe albumul lui Dion „Let’s Talk About Love”, a ocupat prima pozitie în topuri din întreaga lume si a devenit cel mai mare hit al cântaretei si unul dintre cel mai bine vândute single-uri din istorie.
Filmul „Titanic 3D” a avut premiera londoneza saptamâna aceasta, iar la eveniment au participat regizorul James Cameron si actorii Billy Zane si Kate Winslet, dar nu si Leonardo Dicaprio, care în prezent filmeaza pentru noul lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „Django Unchained”.
Lansarea acestei versiuni 3D are loc într-o perioada în care se comemoreaza centenarul naufragiului celebrului pachebot, care s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în aprilie 1912.
Aceasta noua versiune a filmului „Titanic” a fost lansata la 15 ani dupa cea originala – al doilea film din box office-ul mondial, cu încasari de peste 1,8 miliarde de dolari, dupa „Avatar”, regizat de acelasi James Cameron. Filmul „Titanic” a fost recompensat cu 11 premii Oscar.