Lucian Iliescu va crea locuri de munca in 2012?!

Lucian Iliescu va crea locuri de munca in 2012?!
Lucian Iliescu va crea locuri de munca in 2012?!

La o recenta conferinta de presa, Lucian Iliescu a tunat si a fulgerat impotriva guvernarii portocalii…
„Este un guvern care nu stapaneste problemele si care bajbaie in cautarea unor solutii economice. Este adevarat ca 2011 a fost un an greu, poate cel mai greu de dupa revolutie, din punct de vedere financiar si administrativ, dar anul 2012 va fi mult mai greu”.
Edilul sef a apreciat ca nu vrea sa mareasca taxele si impozitele, pentru ca inca nu are un studiu care sa-i permita sa vada daca agentii economici si populatia ar putea suporta o noua crestere.
„De cand sunt primar am militat pentru menţinerea acestor taxe şi impozite la un nivel rezonabil, care să-i permită cetăţeanului să le poată achita. Vom reanaliza bugetul pe care ni l-am propus pentru anul 2012, astfel incat să putem să continuăm modernizarea oraşului şi in anul acesta. Nu ne putem aştepta la niciun sprijin de la guvern, aşa că va trebui să ne găsim singuri resurse şi, in mod special, să le administrăm cat mai bine”.
Iliescu a mai precizat ca spera sa stopeze disponibilizarile de personal din administratie… Dar cea mai surprinzatoare afirmatie a fost aceea ca ar vrea sa puna in practica „o serie de obiective care sa creeze noi locuri de munca”.