Marian Mina – susținere totală din partea conducerii centrale a PSD

La invitația deputatului Marian Mina (președinte al PSD Giurgiu), prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu a fost prezent la o conferință de presă la sediul social democraților giurgiuveni.
Intrebat de jurnalisti, cum comentează faptul că există informații care acreditează ideea că Niculae Bădălău ar tatona revenirea în PSD Giurgiu, Sorin Grindeanu a precizat:„Vreau să fac o mențiune… De câteva luni îi promit prietenului meu, Marian, ca o să vin la Giurgiu, dar situația a fost cea pe care o știți, și n-am reușit să ajung, până astăzi.
Ei bine, eu îmi doresc, și nu doar eu, ci noi toți, și Marcel Ciolacu, și toti ceilalți din conducerea centrală PSD, ne dorim ca PSD Giurgiu să revină acolo unde îi este locul, la cele mai bune rezultate în alegeri… Iar acest lucru este posibil cu ajutorul lui Marian Mina și a echipei pe care o coordoneaza la nivel de județ.
Avem încredere totală în Marian, este omul în care investim pentru Giurgiu și pentru viitorul Partidului Social Democrat”.
Din câte știu, în acest moment, Nae Bădălău este la Curtea de Conturi și n-are cum să facă politică. Așa spune legea în România…
Nu vorbesc doar în numele meu, dar în acest moment, omul care conduce filiala Giurgiu este Marian Mina, este omul în care noi avem încredere totală. Totală! Si mai avem ceva: avem convingerea că va readuce PSD Giurgiu acolo unde merită și unde îi este locul, câștigând toate alegerile de aici. Evident, împreună cu echipa domniei sale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *