Ministrul Vîlceanu s-a întâlnit cu primarii din județul Giurgiu (Primaru’ subțire, cu cheltuială se ține…)

După ce a fost așteptat mai bine de jumătate de oră, ministrul finanțelor și al transporturilor, Dan Vîlceanu, și-a facut apariția la Ateneul Bălănescu, la întâlnirea cu primarii din județ și cu liderii PNL Giurgiu. Era vineri, 17 septembrie, ora 17:00, când ministrul, cu buzunarele pline de promisiuni, a coborât din autoturism. Omul providențial (pentru Cîțu) a fost întâmpinat de prefecta Aneta Matei, de deputații Alexandru Andrei și Gabriela Horga, de senatorul Toma Petcu și primarul municipiului, Adrian Anghelescu.Dacă cu Gabriela Horga s-a pupat (pe obraz, desigur), primarul Anghelescu a avut privilegiul să dea mâna de doua ori cu ministrul. Cel mai probabil, acesta uitase deja figura aviatorului, de la mână… pân’ la mână.
Din informațiile noastre, la întâlnire ar fi fost invitați toți primarii, indiferent de culoarea politică, dar aceleași surse ne-au spus că nu au fost prezenți decât primarii care dau delegați pentru congresul PNL din 25 septembrie.Deh, primaru’ subțire, cu cheltuială se ține… aproape.
Nu am aflat încă scopul și durata vizitei ministrului în fapt de seară, dar sperăm într-un comunicat de presă care să „îndiguiască” speculațiile.N.R. Singurul primar „pregătit” pentru întâlnirea cu ministrul a fost Adrian Anghelescu, care a avut la purtător un dosărel, galben, evident, dosărel pe care inițial îl uitase în autoturism și după care s-a întors din drum. Sperăm sa nu fie un semn rău, și ministrul să îi ofere edilului șef speranța unor sume care să scoata orașul din mizeria în care a ajuns.
Iadu Michiduță