Ni s-a scufundat BAC-ul – 45% din “pasageri”, sucombați (Să vă fie rușine!)

După rușinica de la evaluarea națională, când nu am fost în stare să menținem ultimul loc și i-am lăsat pe teleormăneni să ne întreacă, examenul de la BAC ne-a adus pe un rușinos loc… trei (de la coadă!!).
Deși subiectele au fost facile, vorba ministrului educației: “Aceste rezultate pe care le apreciez ca fiind bune, sunt cele mai bune din ultimii 10 ani, se datorează și simplificării materiei din care s-au eliminat acele conținuturi care au fost predate pe parcursul perioadelor în care școlile au fost închise”.
Păi bine măi elevilor, măi profesorilor, măi oficialilor de la Inspectoratul Scolar Județean, măi politicienilor care conduceți orașul și județul, chiar nu ne puteați menține pe ultimul loc? Nici măcar de atâta lucru nu ați fost în stare?
Cum este posibil ca de la o rată a promovării de 67,8% in 2021, să nu fim în stare să scădem cu măcar o sutime acolo, față de Ilfov (care are 47%)?
Ne găsirăm noi să avem un procent de 55%! Râsul curcilor! Nu sunteți în stare de nimic, nici măcar să țineți steagul sus la ultimul loc… Măcar ieșeam cu ceva în evidență, arătam constanță, era altceva…
Să vă fie rușine!
Iadu Michiduță