O victorie amară

Săptămâna aceasta am participat în fiecare zi la dezbateri televizate și am arătat cu mijloacele opoziției, greșelile puterii în așa zisul act de guvernare.
Deciziile fără sens și numărul mare de morți din fiecare zi, au făcut ca săptămâna să debuteze cu depunerea unei a doua moțiuni împotriva lui Vlad Voiculescu. Moțiunea nu a mai apucat să fie citită pentru ca ministrul sănătății a fost revocat din funcție.
Va gândiți că moartea oamenilor arși sau asfixiați în spitale și răspândirea COVID de către guvernanți prin înghesuirea oamenilor în magazinele care se închid la ora 18:00 să fie motivul? Nicidecum!
Zombie-ul politic care conduce Guvernul, (așa a fost numit premierul de către ministrul transporturilor) a fost deranjat că un secretar de stat din ministerul sănătății a arătat că țara nu are prim ministru și a publicat în Monitorul Oficial măsuri absurde referitoare la gestionarea pandemiei.
Acum PNL și USR-PLUS se războiesc și ministerul cel mai important pentru perioada pandemiei este în aer. Se ceartă, se jignesc, se atacă pe la toate televiziunile în timp ce românii au rămas în grija unui sistem sanitar defect și bolnav.
Traversăm o perioadă dificilă în care oamenii caută speranță și soluții, nu iluzii vândute de niște politicieni incompetenți, aflați vremelnic la cârma statului.