Peste o saptamana vom avea o “locatie pentru picnic”

Peste o saptamana vom avea o “locatie pentru picnic”
Peste o saptamana vom avea o “locatie pentru picnic”

Pentru a veni in sprijinul celor dornici sa petreaca mai mult timp in aer liber, administratia locala a demarat deja amenajarea unui loc special destinat activitatilor de picnic. Aceasta activitate este in concordanta cu dispozitiile Legii nr. 54/2012, care reglementeaza activitatea in acest domeniu.

In municipiul Giurgiu, locul destinat acestei activitati s-a decis sa fie situat in vecinatatea fostului Punct de Control al Politiei de Frontiera – actualmente Centrul de Pregatire si Instruire al Politiei Locale, situat pe drumul de acces catre fostul punct de trecere cu bacul (Vama Mocanasu).

Amenajarile necesare au demarat prin: delimitarea zonei, stabilirea locurilor de gratare (unde este permisa aprinderea focului), a locurilor de sedere (mese, banci, umbrele), racorduri la utilitati, platforma necesara colectarii selective a deseurilor, amplasarea toaletelor ecologice, delimitarea parcarilor si stabilirea locului pentru pichet PSI.

Municipalitatea depune eforturi sustinute pentru ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare amplasamentul sa devina functional.