PMP Giurgiu și-a ales structurile conducerii județene

Sâmbătă, 4 septembrie, în Organizația Partidului Mișcarea Populară (PMP) Giurgiu au avut loc alegeri pentru desemnarea structurilor de conducere județene.
La eveniment au participat și reprezentanți ai PMP la nivel național: Dorel Onaca – vicepreședinte PMP și Adrian Pițigoi – secretar general adjunct al PMP.
Președinte al organizației judetene a fost votat în unanimitate (cu doar două abțineri), Sile Cobzaru. Acesta a fost felicitat de activiștii prezenți la întâlnire, dar și de reprezentanții de la centru.
“Mulțumesc organizațiilor din județ pentru suportul și încrederea acordate și vă promit că mă voi dedica trup și suflet pentru ca organizația să crească în preferințele electoratului din județul Giurgiu. De asemenea, vreau ca organizația PMP Giurgiu să ajungă pe locul II sau III ca forță politică în județ”, a declarat președintele ales al PMP Giurgiu, Sile Cobzaru.Vicepreședintele PMP, Dorel Onaca a avut un discurs mobilizator și a urat succes noii conduceri județene
“Astăzi a fost o zi frumoasă pentru PMP Giurgiu. Colegul nostru, Sile Cobzaru, este președinte ales al organizației județene cu unanimitate de voturi și îl felicităm. Cred că această întâlnire este una benefică, constructivă și, evident, nouă. Oamenii de aici și-au arătat dorința de a participa activ în viața politică, și așa cum am mai spus, politica este voluntară, dar în momentul în care accesăm funcții, nu mai este voluntară, avem obligații certe, suntem armata executivă a unui partid și a comunității pe care o reprezentăm”.
Au mai luat cuvântul secretarul general adjunct al PMP, Adrian Pițigoi, dar și viceprimarul comunei Găujani, Lucica Moldoveanu.