Publicat : lun, iul. 17th, 2017

Culmea promovarii: detasat(a)… pentru performanta profesionala

Ochisor PetraDe astazi (17.07.2017), directoarea Directiei Agricole Judetene (DAJ) Giurgiu este… fosta. Pentru ca Petra Ochisor a fost detasata ca director al DAJ Arges. Sa creasca productia de meri, pruni si magiun a judetului amintit.
Tarasenia seamana cu o promovare, din moment ce judetul Arges e aproape dublu fata de Giurgiu ca numar de locuitori. Insa culmea este ca pe ordinul de detasare (de la Ministerul Agriculturii al oitei Daea), motivul este: performanta profesionala.
Adica, sa intelegem ca agricultura in judetul Giurgiu este la cote inimaginabile, performanta fermierilor este mirobolanta, cincinalul a fost realizat in… timp record datorita performantelor profesionale ale directoarei Petra Ochisor… Ca nu era loc de mai bine in judetul nostru si ca a fost trimisa (detasata) in Arges pentru a scoate din marasm agricultura pitesteana… Cum sa dai la altii un profesionist (asa cum scrie pe detasare)?
Mai mult de atat, anumite surse spun ca propunerea de… detasare a venit de la Federatia Agrostar, care a avut la oferta si propunerea pentru inlocuitor: eternul Stelea Cosoi.
Tot pe surse am aflat ca presedintele Federatiei Agrostar este un fost consilier al actualului ministru al Agriculturii, care poarta numele de Tudorel Tone (si el fost director la DAJ Giurgiu).
De aici se pot face o serie intreaga de speculatii – motive reale sau imaginare de detasare, prietenii, certuri si impacari sau dorinte de impacare… Cert este ca “miscarea” nu este deloc pe placul unor lideri locali, insa ce conteaza…
Pe aceleasi criterii de performanta profesionala, Petra Ochisor ar fi putut fi detasata sa faca agricultura… in “judetul Antarctica”, unde Daea i-ar fi putut da teme generoase: sa adapteze oaia romaneasca la pascut de zapada si sa incruciseze legendara oita turcana cu Fram ursul polar…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. […] a articolului “Culmea Promovarii: Detasat(a)… Pentru Performanta Profesionala” (http://opiniagiurgiu.ro/politica/culmea-promovarii-detasata-pentru-performanta-profesionala/), Federatia Nationala AGROSTAR si Filiala AGROSTAR Giurgiu au transmis urmatorul Drept la replica […]