Publicat : vin, feb. 20th, 2015

Florian Velicu l-a dat in judecata pe primarul Nicolae Barbu! Aflati aici motivul acestei actiuni

velicuIn data de 6 februarie, consilierul local Florian Velicu l-a dat in judecata pe primarul municipiului, Nicolae Barbu. In acest sens, Velicu, a declarat la un post local de televiziune ca a depus la Judecatoria Giurgiu o cerere de chemare in judecata pe numele lui Nicolae Barbu.

Motivul acestui demers, a explicat Velicu, ar fi faptul ca primarul municipiului l-ar prejudiciat (pe consilierul Florin Velicu – N.R.) prin unele afirmatii (neadevarate – spune Velicu) facute in cadrul sedintei Consiliului local din data de 29 ianuarie 2015. Florian Velicu spune ca Barbu l-ar fi acuzat „de o asazisa incompatibilitate”. In fapt, fraza completa a edilului sef este urmatoarea: „Ca tot suntem la compatibilitati si incompatibilitati, vedeti ca sunteti urmatorul…”.

Velicu ii solicita primarului Barbu sa plateasca o despagubire de 50.000 de lei pentru defaimare si afirmatie facuta cu rea intentie si ca ar fi manipulat opinia publica prin acea afirmatie…

La randul sau, edilul sef a declarat ca nu a fost nicidecum o afirmatie defaimatoare, ci o atentionare ca acesta (Florin Velicu – N.R.) sa intre in legalitate cu actele pe care ar fi trebuit sa le depuna la Primarie, pana in data de 1 februarie a.c.

„Cine seamana vant, culege furtuna”, a declarat edilul sef intr-o conferinta de presa. „M-a dat in judecata pentru ca i-am dat un sfat. Pana la 1 februarie, domnul consilier Florian Velicu avea obligatia sa isi depuna declaratia de avere si de interese, actualizata cu starea lui de fapt de la acea data… Domnul consilier a venit abia pe 17 februarie (prea tarziu)… Am inteles ca a incercat la registratura sa i se dea un numar dinainte de 1 februarie – lucru care este imposibil, deoarece totul este pe registru electronic.

Inteleg ca in declaratia pe care a depus-o recunoaste ca este director la ADI, ceea ce il plaseaza in incompatibilitate… Eu l-am informat la timp (pe 29 ianuarie – N.R.), insa dansul a inteles ca trebuie sa ma actioneze in judecata…” a precizat Nicolae Barbu.

N.R. Se pare ca Florian Velicu isi va pierde, in prima sedinta ordinara a CL, functia de consilier local, in schimb va putea ramane cu functia de director in ADI, doar pentru ca a uitat sau a omis sa isi depuna la timp declaratia…

P.S. Fotografia care insoteste articolul este o captura din timpul unei emisiuni TV la care a fost invitat Florian Velicu. Facem precizarea ca gestul acestuia este unul absolut involuntar, intr-un moment nefericit, pe care regia (din cauza faptului ca emisiunea era „live”) nu a reusit sa il scoata din emisie.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Garbaciu spune:

    Si bineinteles ,orice asemanare cu gestul facut de Prima Blonda ,identic cu cel al Camatarilor si mafiotilor din Clanul Soprano,este pur intamplatoare!