Inca din noaptea alegerilor parlamentare se stia ca ALDE Giurgiu va avea un ministru…

noroc-aldeLa doar trei ore dupa inchiderea urnelor, in seara de 11 decembrie, la sediul ALDE Giurgiu era un calm neobisnuit… In asteptarea rezultatelor numaratorii paralele, “aldistii” prezenti in sediu zambeau enigmatic si se uitau gales in parcarea din fata sediului partidului… la un autoturism Dacia Logan de culoare rosie.
Initial am crezut ca este vorba de vraja culorii pesediste care a cuprins tara si am facut mai multe fotografii autoturismului…
Abia acum, dupa o luna de la alegeri am realizat de ce a dat norocul peste candidatul ALDE Giurgiu, Toma Petcu, care a castigat un fotoliu in Camera Deputatilor, ajungand acum ministrul energiei: autoturismul rosu era plin… de noroc. Un stol de pasari tocmai trecuse pe deasupra, moment in care au ejectat norocul. Norocu’ lu’… alde Toma Petcu.
Fara indoiala, suntem mandri ca suntem contemporani cu cei doi ministri giurgiuveni si ne dorim din toata fiinta ca ei sa performeze in posturile respective si sa duca faima judetului in tara… Este si motivul pentru care vrem ca acest material sa fie tratat cu seriozitatea cuvenita.
Minis Trulet

Un comentariu

  1. Daca si acest așa zis politician a ajuns ministru,tara asta nu-și va mai reveni vreodată.acest incult pupincurist a fost întâi paharnicul lui Iliescu,acum femeia de serviciu a lui tariceanu.probabil a fost pus ministru fiindcă se pricepe sa spele colecția de mașini a lui tariceanu(inclusiv tari mobilul),si sa ii plimbe cățelul.

Comentariile sunt inchise