Presedintele PSD Giurgiu nu stie daca doi parlamentari din organizatie mai sunt in partid

Mitingul organizat de PSD la sfarsitul saptamanii trecute a incins si lupta de clasa intre conducerea social democratilor giurgiuveni si cei doi deputati “disidenti” ai organizatiei – Razvan Cuc si Alexandru Andrei. Dar asta nu-i o noutate, bizar este faptul ca, “pentru aceeasi fapta”, senatorul Cristian Marciu este trecut la… si altii.
Asadar, cei doi deputati au avut indrazneala sa le multumeasca primarilor care au adus oamenii din localitati la miting, folosind o formula care sa arate importanta primarilor: “Meritul mobilizarii oamenilor pentru miting este exclusiv al primarilor din localitatile judetului” – a spus deputatul Razvan Cuc. De altfel, cele trei declaratii de multumire (ale deputatilor Razvan Cuc si Alexandru Andrei si a senatorului Cristian Marciu) se aseamana in fond una cu cealalta.
Se pare ca aceste declaratii l-au iritat pe presedintele organizatiei PSD, Marian Mina, care a facut o declaratie surprinzator de belicoasa:
Nici nu mai ştiu dacă cei doi mai sunt membri de partid pentru că, de luni de zile, nici măcar prin sediul partidului n-au mai călcat, n-au participat la şedinţe sau la luarea deciziilor.
Cei doi nu sunt în măsură să mulţumească nimănui, n-au calitatea necesară de a o face pentru că habar n-au despre munca noastră, eforturile făcute de fiecare în parte şi asta pentru faptul că nu s-au implicat în niciun fel în organizarea acestei deplasări.
Este de toată jena să spui că nu eşti invitat în sediul partidului al cărui membru eşti şi unde, culmea mai ai şi cabinet parlamentar!
În privinţa organizării mitingului, n-au avut habar de nimic, nici măcar n-au venit la şedinţele noastre, n-au avut nicio contribuţie. Iar acum hotărăsc ei cine a muncit şi cine nu! Sunt ultimii din organizaţie care să facă asta! Nimeni nu putea să facă nimic de unul singur”.
Sunt declaratii de o gravitate fara precedent, in contextul in care, la nivel de conducere nationala, PSD Giurgiu nu are o pozitie tocmai privilegiata. Mai mult de atat, cu un partid al lui Victor Ponta in coaste (care este mic acum, dar poate creste… mare) nu stim daca PSD isi permite sa piarda parlamentari.
Nu stim nici care sunt adevaratele motive ale declaratiilor domnului Marian Mina – cel mai probabil, o istorie romantata a acestei… saga spusa de ambele parti implicate ar fi de natura sa ne faca sa deslusim itele povestii…

Un comentariu

  1. acest asa-zis domn presedinte – vesnic interimar, ajuns acolo gratie ”cumetriei” cu Badalau – oricum nu prea stie pe ce lume e organizatia pe care- cica-o conduce, asa ca mai bine si-ar vedea de treaba si nu s-ar apuca de declaratii d-astea belicoase, ca pierde din start! vezi de treaba ta la CJ, domnule presedinte, ca e mai bine asa…

Comentariile sunt inchise