Progrămari online pentru emiterea cărților de identitate

Începând cu data de 1 septembrie 2021, programările în vederea emiterii cărților de identitate se fac exclusiv online, pe site-ul Primăriei municipiului Giurgiu, NU pe site-ul ghișeul.ro, unde s-au înscris mai mulți cetățeni.
Pentru a obține o programare trebuie să accesați următorul link:
http://primariagiurgiu.ro/…/9DD73CC582A78CA0C2258742003…
In situatia in care, din anumite motive (ca cel descries mai jos de un giurgiuvean) nu puteti accesa site-ul, iata care sunt regulile expuse pe acest site:

Bujan M. Alin
Optimizati site-ul ala dacă doriți sa ne programam exclusiv online. De pe telefon nu se vede nimic. Lumea nu mai întra de pe calculator. Site-ul primăriei arata ca in 1995, făcut în bătaie de joc, sa nu poți citi nimic. Sunt sigur ca echipa de partid are oameni care se pricep la digital și poate sa îl facă moca, nici nu ar costa. Asa ca, atunci când invitați lumea la online, asigurati un instrument digital orientat spre utilizator.

Serviciu de programari online:
• – pentru depunerea cererilor în vederea eliberării actelor de identitate persoanelor care AU/AU AVUT domiciliul în România ( pentru motivele:expirare a termenului de valabilitate; implinirea varstei de 14 ani; schimbarea numelui; schimbarea domiciliului; schimbarea denumirii sau rangului localităţilor şi străzilor; renumerotarea sau rearondarea imobilelor; înfiinţarea localităţilor sau străzilor; în cazul atribuirii unui nou CNP; deteriorarea, pierderea, furtul sau distrugerea actului de identitate; schimbarea fizionomiei; în cazul schimbării sexului; în cazul anulării; pentru preschimbarea actelor de identitate; restabilirea domiciliului în România; înscrierea menţiunii privind stabilirea reşedinţei; eliberarea cărţilor de identitate provizorii)
• – pentru depunerea cererii în vederea eliberării actului de identitate cetăţenilor români, care nu au avut niciodată domiciliul în România, ca urmare a dobândirii/redobândirii cetăţeniei, schimbării domiciliului din străinătate în România

• Art. 1 Programarea în vederea obţinerii actelor de identitate se face direct pe site-ul primăriei de către persoana interesată. Nu se pot face programări prin email, fax sau telefonic.
• Art. 2 La Serviciul de evidenţă a persoanelor Giurgiu se poate solicita obţinerea actelor de identitate de către cetăţenii care îşi stabilesc domiciliul în Municipiul Giurgiu sau comunele arondate.
• Art. 3 Programarea este gratuită şi netransmisibilă iar înainte de programare cetăţenii au obligaţia de a verifica informaţiile generale şi lista actelor necesare.
• Art. 4 O programare se face pe un singur interval orar pentru obţinerea unui singur act de identitate.
• Art. 5 La data programată cetăţenii au obligaţia de a prezenta toate documentele (în original şi copie) necesare soluţionării cererii.
• Art. 6 Programul şi intervalul orar de primire a documentaţiilor, conform listei programărilor, este următorul: Luni – Vineri: 08:30-13:00.
• Art.7 Neconcordanţa dintre datele înscrise în formularul de programare (nume, prenume, CNP românesc) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii, neprezentarea la data programată şi/sau lipsa actelor necesare sau dovada achitării taxelor duc la anularea rezervării şi la reluarea procedurii privind programarea.
• Art. 8 NU SE ACCEPTĂ PROGRAMĂRI CARE NU CONŢIN DATELE REALE ALE TITULARULUI DE ACT.
• Art. 9 În ZILELE NELUCRĂTOARE stabilite prin acte normative sau anunţate ulterior, nu se desfăşoară activitate de lucru cu publicul şi nu sunt valabile programările on-line.
• Art. 10 Prin continuarea procedurii de programare on-line solicitantii sunt de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste datele cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
• Art. 11 După realizarea programării va fi verificată căsuţa de email; daca căsuţa este validă se va primi, la adresa de email indicată, o confirmare cu data şi ora programării, altfel trebuie sa aveti codul programarii afisat pe ecran.
• Art. 12 Ghiseul este alocat automat de către sistem în ordinea înregistrării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *