Proiectul DigiL@b – Laboratorul digital: peste 250 de persoane au absolvit cursurile de competențe digitale! COMUNICAT DE PRESĂ

Cursurile dezvoltate împreună cu Google Atelierul Digital în cadrul proiectului DigiL@b – Laboratorul digital”, implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, numără deja peste 250 de absolvenți.
“Aceste cursuri au fost finalizate cu plus valoare pentru mine. Habar n-aveam de multe din cele discutate. Știu acum ce, unde, cum, în ce fel pot scoate cât mai mult din google-eala care până acum era doar search! Mulțumesc profilor! Respect!” spune Cristina Funaru, unul dintre cei 258 de absolvenți ai cursurilor.
Proiectul “DigiL@b – Laboratorul digital” se adresează angajaților întreprinderilor mici și mijlocii din regiunile Nord-Est, Sud-Est, Centru și Sud-Muntenia, care au avut și au în continuare ocazia să învețe sau să-și perfecționeze competențele digitale. Aici poți dobândi tehnici referitoare la construirea unei campanii eficiente de marketing digital în social-media, dar și elementele de bază pentru protejarea datelor private împotriva atacurilor cibernetice.
Cursurile pun la dispoziție o aplicație mobilă care constituie suportul procesului de formare, cât și partea practică integrală a cursului (conținut digital multimedia), iar cei care predau sunt oameni cu experiență îndelungată în antreprenoriat sau industria internetului.
“Am participat la lansarea ambițiosului proiect național Romania Tech Nation și a fost o oportunitate excelentă să pot continua în calitate de formator în cadrul proiectului DigiLab. Am avut șansa să lucrez alături de oameni dedicați si talentați, iar rezultatele excepționale au fost posibile datorită coordonării impecabile, dar și implicării cursanților, oameni creativi și dornici să învețe și să aplice cunoștințele în activitatea zilnică”, spune Robert Similea, Trainer & Antreprenor.
Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.
Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să ne contactați la adresa digilab@ptir.ro.