PSD Giurgiu a sărbătorit Ziua Europei într-un mod inedit

Duminică, 9 mai, liderii şi simpatizanții PSD Giurgiu, au celebrat Ziua Europei într-un mod inedit. La inițiativa tinerilor din oganizațiile TSD şi PES Activists, în fața sediului partidului au fost amplasate panouri pe care oricine a dorit, şi-a expus ideile despre Planul Național de Redresare și Reziliență, noul proiect European pentru România.La eveniment au fost prezenți cei trei parlamentari de Giurgiu: senatorul Robert Cazanciuc şi deputații Elena Dinu şi Marian Mina.
Iată mesajele postate de cei trei parlamentari pe conturile personale de facebook:

Deputatul Elena Dinu:Astăzi, de #ZiuaEuropei, i-am invitat pe #giurgiuveni să îşi spună părerea despre viitorul României în Uniunea Europeană, dar şi despre cum ar trebui să arate Planul Național de Redresare și Reziliență.
Astfel, alături de colegii mei din #PSD Giurgiu, am marcat această zi specială într-un mod inedit şi le-am oferit oportunitatea giurgiuvenilor să definească noul proiect european pentru #România.
Le mulţumesc şi îi felicit pe colegii din #TSD şi PES Activists Giurgiu pentru acest eveniment!
La mulți ani, Europa!
La mulți ani, România!

Deputatul Marian Mina:Ce aşteptări au giurgiuvenii de la Uniunea Europeană şi ce proiecte ar trebui să conţină Planul Național de Redresare și Reziliență. Asta am dorit să aflăm, astăzi, de Ziua Europei, dar şi de Ziua Independenţei.
Proiecte pentru infrastructură, pentru sănătate, educaţie- în PNRR, dar şi dorinţa românilor de a fi trataţi în mod egal de către celelalte state membre UE sunt câteva dintre gândurile exprimate, azi, de noi, dar şi de cei care au dorit să ni se alăture în această acţiune.
Îi felicit pe colegii din TSD şi PES Activists pentru iniţiativă şi le mulţumesc tuturor pentru participare! La Mulţi Ani, Europa, La Mulţi Ani, România!

Senatorul Robert Cazanciuc:9 mai 1877 – 9 mai 1945 – 9 mai 1950 – 9 mai 2021
Anul acesta, România celebrează 9 mai cu buletin de … Uniune! La 14 ani de la aderarea la U.E., vă invit să oferim Europei mai puține tratate și mai multă creativitate, mai puțină politică și mai multă umanitate!
Am sărbătorit astăzi Ziua Europei alături de giurgiuveni și de colegii mei parlamentari de Giurgiu, Marian Mina și Elena Dinu.
Le mulţumesc şi îi felicit pe colegii din #TSD şi #PES Activists Giurgiu pentru implicare și organizare!
La mulți ani României independente, suverane și europene!