PSD strânge semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze

Sâmbătă, 2 octombrie, membri și simpatizanți ai PSD Giurgiu au demarat campania de strângere de semnături pentru plafonarea facturilor la energie și gaze – #JosFacturile!
“Inarmați” cu tabele, militanții PSD au început campania chiar pe strada Mircea cel Bătrân, unde se desfășurau Zilele Agriculturii giurgiuvene, astfel că majoritatea celor prezenți la eveniment au semnat pentru susținerea acestui proiect.
“PSD a demarat o acțiune de strângere de semnături pentru susținerea proiectului de lege privind plafonarea prețului la gaze și energie electrică. Nu avem stabilit un target pentru un anumit număr de semnături, dar sunt convins că organizațiile municipală și județeană PSD Giurgiu vor avea o susținere masivă din partea populației, astfel încât să avem un număr record de semnături.
Pentru cei care vor să semneze, dacă nu ne gasesc prin cartierele orașului, pot veni la sediul PSD, unde avem pe cineva care se ocupă zilnic de acest aspect”, a declarat pentru Opinia Giurgiu, Marian Măroiu, președintele organizației PSD din municipiu.Acțiunea se desfășoară în toate organizațiile județene din țară, iar membrii PSD le vor explica cetățenilor avantajele acestui proiect care nu doar blochează pentru 6 luni orice scumpire a facturii la energie și gaze naturale, dar oferă consumatorilor și o compensație pentru majorările de preț operate deja de furnizori.
Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului legii inițiate de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanții puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români.
Oricine poate semna și online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/.