Raed Arafat, în vizită la Spitalul Județean Giurgiu

Conform unui comunicat remis redacției de Instituția Prefectului, astăzi, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vizitat Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.
Menționăm că fotografiile și textul nu ne aparțin, motivul fiind faptul că presa nu a fost invitată la eveniment. Cum de altfel nu a fost invitată nici săptămana trecută la întalnirea primarilor din județ cu ministrul finanțelor, Dan Vilceanu.
Va prezentăm mai jos comunicatul de presă transmis de Instituția Prefectului Giurgiu:

“Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vizitat astăzi, alături de Prefectul Județului Giurgiu, Aneta Matei, şi de Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde a discutat cu managerul Dragoș Chivu și cu reprezentanții Secției de Terapie Intensivă.Discuția a vizat, în principal, modul în care sunt îngrijiți pacienții, în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări cu Covid 19.
Managerul unității spitalicești a explicat că se confruntă cu o lipsă de personal medical, în special în Secția de Terapie Intensivă.
Secretarul de stat Raed Arafat a dat asigurări că va încerca, în perioada imediat următoare, să aducă personal medical pentru secția ATI a Spitalului Județean Giurgiu, dar şi o unitate mobilă de terapie intensivă.
De asemenea, secretarul de stat a asigurat autoritățile giurgiuvene de tot sprijinul său pentru ca, la nivelul județului, actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții.”