Reducerea de 10 la sută la plata impozitelor și taxelor locale, doar până la vineri, 31 martie 2023!

Consiliul Local Giurgiu a hotărât ca și anul acesta contribuabilii să beneficieze de o reducere cu 10 la sută la plata impozitelor și taxelor locale, dacă își achită în totalitate datoriile până la vineri, 31 martie 2023!
Cei care doresc să facă plata la casierie, au la dispoziție modul clasic de plată, 3 locații în oraș: Sediul din Șos. Alexandriei, precum și casieriile din Piața Centrală și din Cartierul Tineretului.
Program cu publicul: Luni – Joi: 8.30 – 16.00
Vineri : 8.30 – 13.30
*Modalități mai simple și mult mai comode rămân însă plățile electronice, accesibile 24 din 24 ore. *
Astfel prin platforma www.ghiseul.ro orice contribuabil își poate plăti amenzile, taxele și impozitele de oriunde (de acasă, de pe telefon, etc.) fără să fie nevoie să se deplaseze la casieriile DITL Giurgiu.
De asemenea, giurgiuvenii au la dispoziție mai multe canale de plăți electronice a dărilor către bugetul local, dintre care amintim:
– Terminalele proprii de plăți cu cardul bancar, 24 din 24 ore, situate în 5 locații din Municipiul Giurgiu, astfel:
a) Sediul Primăriei (intrarea de la starea civilă),
b) Sediul DITL din Șos. Alexandriei nr.7,
c) Agenția DITL din Str. Tineretului PT64,
d) Casieria DITL din Piața Centrală
e) Evidența Populației din str. 1 Decembrie 1918
– Aplicația Avansis Mobile disponibilă direct pe telefonul mobil din Google Play și App Store – cu ajutorul căreia puteți vedea în timp real ce aveți de plată și puteți plăti instant, parțial sau integral, datoriile către bugetul local.
– Canalele bancare (detalii necesare pentru plată și lista conturilor pentru toate tipurile de taxe și impozite fiind disponibilă pe site-ul DITL, la adresa: https://ditlgiurgiu.ro/Informa%C8%9Bii-de…/-Conturi-IBAN)
https://ditlgiurgiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *