S-a dărâmat “reclădirea” – Tarabele din Piața Centrală, la mila naturii

De doi ani de zile, primarul Anghelescu tot “reclădește” și “dezvoltă” municipiul. Rezultatele se văd: ZERO!
După initiațiva administrației Pieței Centrale și a Prefecturii, de a organiza în fiecare weekend o piață volantă, edilul sef, într-un puseu de mărinimie, a hotărât să facă el o piață permanentă pentru micii producători fix în același loc în care a fost organizată piața volantă.Un jgheab de apă, câteva tarabe, câteva umbrele și locul a fost botezat ca fiind “Piața Agroalimentară pentru Micii Producători”, în detrimentul unei parcări chiar necesare în locul respectiv.Asta în situația în care, în incinta pieței, în condiții civilizate, nu la mila naturii, stau goale 10 tarabe sociale, gratuit, pentru micii producători (conform Legii 145/2014).Așa se face că duminică, pârdalnicul de vânt a smuls umbrelele din “piața” lui Anghelescu,, iar acum, în prag de toamna, cu frig, ploi și vânt, tăranii își vând produsele sub cerul liber.
Cum are grijă primarul de țărani? Inghesuindu-i aici, dintr-un loc mult mai spațios, sub pretextul că, la o adică, mașinile de intervenție nu au acces.
Acum au acces? Inghesuiala este la fel de mare, iar mașinile de intervenție au la fel de mult loc ca și înainte, adică deloc.Si atunci, ne întrebăm, cu ce au pătimit bieții producători? Poate Primăria să ne dea un răspuns aceptabil. Sau o explicație pentru micii producători… Așteptăm cu interes.
I.D.