S-a încheiat festivalul democrației – Ciprian Danciu renunță la candidatura pentru șefia PNL Giurgiu

De dragul unității partidului, loial principiilor și în deplină cunoștință de teoria cauză/efect, bla, bla, bla, Ciprian Danciu a ales să nu mai candideze la președinția organizației județene PNL Giurgiu.
Intr-o postare pe facebook, Ciprian Danciu argumentează (timid și necredibil pentru cunoscători) decizia sa, ca fiind luată în urma unei discuții (amicale, presupunem) cu Dan Motreanu:
“Partidul Național Liberal este, printre altele, și despre unitate în situații dificile și loialitate față de principii și organizație.
În urma discuțiilor purtate cu domnul președinte interimar Dan Motreanu am luat decizia de a mă retrage din competiția pentru funcția de președinte al PNL Giurgiu.
Am observat cum, din păcate, în multe organizații PNL din țară această competiție internă a devenit un deliciu pentru opozanții PNL transformându-se din ceea ce ar fi trebuit să fie un „Festival al democrației” într-o luptă surdă în care, în mod regretabil, s-au folosit prea multe „arme murdare” și s-au spus lucruri neadevărate „greu de întors” după data de 25 septembrie și cred că, indiferent de viziuni personale despre viitorul organizației, PNL Giurgiu nu trebuie să ajungă în această zonă în care alte filiale au ajuns.
Am primit asigurări de la domnul viitor președinte ales al organizației, Dan Motreanu, că multe dintre aspectele care au generat opinii cumva contradictorii și anumite nemulțumiri pe care unii dintre colegi le au vor fi adresate într-o manieră care să asigure unitatea la Giurgiu și sunt sigur că așa va fi.
#EchipăPentruPNL
#2024IsComing
#PNLGiurgiu”