S-a tăiat panglica pentru încă un proiect al fostului primar Nicolae Barbu – Sala de sport de la şcoala nr. 7

Vineri, 10 decembrie, a fost tăiata panglica sălii de sport care aparţine de şcoala nr. 7, o investiţie începută în anul 2019, în ultimul mandat al primarului Nicolae Barbu.
La eveniment au participat viceprimarul Marian Damian, administratorul public al municipiului, Ionel Muscalu şi directorul şcolii, însoţit de cadre didactice din instituţia de învăţământ.
Este de remarcat faptul că la eveniment a fost invitat şi fostul edil şef, Nicolae Barbu, ca o compensare a faptului că actualul edil şef nu a participat la inaugurarea unui obiectiv atât de important pentru învăţământul giurgiuvean.După tăierea panglicii a urmat o slujbă de sfinţire a sălii de sport,, iar în interiorul acesteia au fost susţinute speech-urile personalităţilor prezente: directorul şcolii, Nicolae Barbu, Marian Damian şi Ionel Muscalu.“Este o mare bucurie, mai ales pentru copiii de la această şcoală…
La urma urmei, este un moment de normalitate pentru învăţământul din Giurgiu. Dar nu putem să fim pe deplin mulţumiţi când ştim că la mai multe şcoli din Giurgiu, încă sunt copii care fac orele de sport în condiţii improprii”, a precizat Nicolae Barbu.

Sala de sport va purta numele profesoarei Ecaterina Kafy Stănculescu.