S-au lepădat de PNL… Patru primari din județ revin la PSD

Luni, 29 noiembrie, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Giurgiu, președintele social-democraților din județ, deputatul Marian Mina, a deschis… sezonul transferurilor politice.
Liderul organizației județene a PSD Giurgiu a prezentat primul primar care “s-a lepădat” de PNL – Aurel Enache, primarul din Comana.“Aurel Enache a hotărât să se alăture echipei PSD și îi mulțumesc pentru acest lucru.
De-a lungul timpului, jurnaliștii m-au întrebat dacă am discuții cu primarii care în 2020 au părăsit, din varii motive, PSD, și invariabil am răspuns că dialoghez cu domniile lor.
Acum vă pot spune cu siguranță că cel puțin la două săptămâni voi fi în fața dumneavoastră cu doi sau trei primari, care se reîntorc la PSD.
Vă pot da în avans primele trei nume: Cătălin Corbea – Prundu; Constantin Stoica – Colibași; Florin Nidelea – Clejani.
Mi-aș dori ca cei din PNL să lase primarii liberi, să nu îi mai amenințe și să nu îi mai hărțuiască, așa cum au făcut în 2020”, a declarat Marian Mina.
Liderul PSD Giurgiu a mai precizat că știe și unde a greșit vis a vis de acești primari.
Bănuim și la cine s-a referit când a declarat că, “nu am fost lăsat să am un dialog cu primarii care au plecat din PSD”…
La rândul său, Aurel Enache a făcut o precizare foarte interesantă, spunand că după doua luni de stat în PNL, a intenționat să plece de la liberali, însă cererea lui a fost respinsă de aceștia și, mai mult, chiar Marian Mina i-ar fi spus că încă nu este momentul “să se lepede de PNL”.
I.D.