Se asfaltează ultimele 16 străzi din Zona 1 si Zona 2

Lucrările de asflatare la ultimele 16 străzi rămase din cele 128 (28 km) cuprinse în zonele 1 și 2 – Ramadan continuă într-un ritm susținut pentru a fi finalizate.
În prezent, în cadrul proiectului ”Modernizare ansamblu străzi situate în zona 1 a municipiului Giurgiu” se lucrează pe următoarele străzi:
– Str. Păstorului – așternerea stratului de Binder
– Str. Prunaru – așternere strat balast
– Str. Năvodului – se montează bordura mică
– Str. Frasinului – așternere piatră spartă.Lucrări de pregătire pentru asfaltare au început și pe străzile Inului, Pinului, Cameliei, Bălănoaiei, Sabarului, Ștorobăneni, Ardeleni, Bradului.
În zona 2 se efectuează următoarele lucrări:
– Str. Merișor – așternere strat de balast;
– Str. Miron Costin – se montează bordura mare;
– Str. Rarău – se montează căminele tip ”geiger”.Începând de luni, 10 august, va fi așternut primul strat de asfalt pe str. Videle, intrarea Videle și str. Rarău. De asemenea, se lucrează intens pentru realizarea canalizărilor menajere și pluviale, precum și la pregătirea pentru asfaltare pe străzile: Macilor, Muncii, Măceșului, Măcin 1 și Măcin 2, Miron Costin.
Termenul de finalizare al acestor lucrări este finalul lunii august 2020.
Mulțumim pentru înțelegere tuturor locuitorilor de pe aceste străzi și ne cerem scuze pentru disconfortul creat de lucrările pregătitoare asfaltării.