Publicat : joi, iun. 11th, 2015

Sprijin pentru pregatirea elevilor in vederea sustinerii examenelor de BAC si evaluare nationala

IMG_20100213_183000ASOCIATIA ATITUDINEA CIVICA IANCU MARIANA  din GIURGIU  a desfasurat si desfasoara pregatire gratuita cu elevii doritori din Giurgiu in vederea sustinerii evaluarii nationale la clasa a VIII-a si a examenului national de bacalaureat, in cadrul PROGRAMULUI SOCIO-EDUCATIONAL PENTRU TINERI al asociatiei pentru anul 2015, proiectul “TE AJUTAM SA REUSESTI!”.

Aceste activitati de pregatire a elevilor s-au derulat prin intermediul unor inimosi si valorosi profesori voluntari si membri ai asociatiei, cu gradul didactic I si doctorat, cu sprijinul directorilor, cadre didactice cu o deosebita pregatire profesionala si dedicatie in slujba scolii, a copiilor comunitatii, in cadrul unor parteneriate ale ASOCIATIEI ATITUDINEA CIVICA IANCU MARIANA  cu SCOALA GIMNAZIALA “MIRCEA CEL BATRÂN”, SCOALA GIMNAZIALA “SAVIN POPESCU”, LICEUL “TUDOR VIANU” si LICEUL TEHNOLOGIC “ION BARBU” din GIURGIU.

Evidentiem cu deosebita apreciere profesorii exemplari implicati in voluntariatul de pregatire a elevilor din Giurgiu pentru examenele nationale si le multumim foarte mult, o buna parte dintre ei fiind si membri ai ASOCIATIEI ATITUDINEA CIVICA IANCU MARIANA: Pompilia Petanca, Monica Teodorescu si Artene Luminita la limba si literatura româna, Constanta Stânga, Viorel Doia, Coada Monica, Liliana Creata  si Cornel Marinescu la matematica, Eleni Mimi Buzea, Catalina Nan si Mariana Popescu la biologie, Lucica Ababei la Chimie, Luminita Filip la fizica, Cristiana Gusa la geografie, Angela Balan la informatica.

In cadrul aceluiasi proiect “TE AJUTAM SA REUSESTI!”, ASOCIATIA ATITUDINEA CIVICA IANCU MARIANA din GIURGIU a oferit si ofera prin presedintele conf. univ.dr. Mariana Iancu consultatii scolare, psihopedagogice gratuite pentru elevii giurgiuveni care sustin examenele nationale, de evaluare nationala si de bacalaureat. Astfel, elevii au invatat cum sa invete eficient, cum sa-si organizeze programul de activitate, odihna si alimentatie, astfel incât sa se asigure igiena intelectuala, sa se evite epuizarea psihica si surmenajul. Fiecare elev participant a completat câte un test de aptitudini profesionale, câte un chestionar de interese profesionale, in urma carora prin dialog s-a efectuat orientarea scolar-profesionala, orientarea in viitoarea lor meserie, in viitoarea lor cariera profesionala. De asemenea, ASOCIATIA ATITUDINEA CIVICA IANCU MARIANA din GIURGIU a organizat si organizeaza gratuit prin presedintele conf. univ.dr. Mariana Iancu pentru tinerii giurgiuveni doritori consiliere si coaching pentru identificarea de interese profesionale si dezvoltare de plan de cariera, consiliere si coaching pentru formarea viziunii profesionale asupra pietei muncii si de dezvoltare a abilitatilor de leadership si lucru in echipa, in cadrul aceluiasi program al asociatiei,  proiectul “INVESTIM IN TINERI! II AJUTAM SA SE ANGAJEZE!”. Au fost administrate teste de aptitudini si chestionare de interese profesionale. Aceste activitati s-au desfasurat si se vor desfasura in unitatile de invatamânt partenere, dar si prin comunicare electronica.

Cei interesati pot suna la tel. 0744110704 sau sa scrie la adresa de e-mail iancummariana@gmail.com. De asemenea, pot comunica on-line si pe site-ul asociatiei http://iancummariana.wix.com/atitudinea-civica.

Despre autor

-