Universitati din Marea Britanie – sesiuni de admitere pe loc la targul World Education

Universitati din Marea Britanie - sesiuni de admitere pe loc la targul World Education
Universitati din Marea Britanie - sesiuni de admitere pe loc la targul World Education

Reprezentantii mai multor universitati britanice vor sustine sesiuni de admitere pe loc pentru programe de licenta si masterat in cadrul targului World Education din 11-12 februarie.
Printre universitatile din Marea Britanie care sustin pentru prima oara in Romania acest gen de sesiuni se afla: Sunderland – clasata pe pozitia numarul 24 conform Top 100 Guardian pentru cursuri de Business si Management si pentru cursuri de specializare in biologie si chimie si pe locul 34 pentru cursuri de arta si design – si Westminster care este pe locul numarul 8 in acelasi clasament in domeniul agriculturii si pe locul 20 pentru cursurile de media si comunicare.
Aceste universitati, care au in continuare locuri libere pentru anul universtar 2012-2013, vor oferi o procedura simplificata pentru admiterea studentilor doritori din Romania. Toti cei care au ratat termenul limita pentru aplicatiile in Marea Britanie – 15 ianuarie – au o a doua sansa de a participa in campania de recrutare din acest an.
Pentru a participa, studentii doritori trebuie sa isi trimita documentele necesare in avans catre Integral Programe Educationale, organizatorul targului World Education.
Admiterile pe loc (On-Spot Admissions) reprezinta cea mai rapida modalitate de a deveni student international. Dupa un interviu de doar 15 minute acei candidati care au depus documentele solicitate in avans vor afla daca au fost admisi sau nu, prin urmare vor economisi luni intregi de asteptare si de schimburi de e-mailuri cu birourile de admitere ale universitatilor.
In afara universitatilor britanice, trei universitati din Olanda si Danemarca vor sustine acelasi proces de admitere pe loc.
Cei care doresc sa afle mai multe despre cum sa se inscrie, ce documente sa pregateasca, cum sa se pregateasca pentru interviu pot gasi informatiile pe www.world-education.ro.
Cei care doresc sa experimenteze cum se invata in unele universitati din strainatate vor putea participa la demonstratiile gratuite de Problem Based Learning sustinute de Stenden University la targ.
Targul World Education isi asteapta vizitatorii in perioada 11-12 februarie, intre orele 10.00 si 17.00 la Hotel Hilton, Bucuresti. Intrarea la targ este gratuita in baza inregistrarii in prealabil la www.world-education.ro.