Victor Ponta: “Nicolae Barbu este actualul și viitorul primar al municipiului Giurgiu!”

Astăzi, președintele PRO România, Victor Ponta, a fost prezent la Giurgiu, pentru a susține candidații partidului pe care îl conduce la depunerea dosarelor la Biroul Electoral Municipal (BEM) și la Biroul Electoral Județean.
Victor Ponta a fost primit de primarul Nicolae Barbu, iar cei doi au avut o discuție privată de circa 30 de minute.
După depunerea dosarelor candidaților la cele două birouri electorale, Victor Ponta – președintele PRO România, Nicolae Barbu – candidat PRO România la Primăria Giurgiu și Noruț Stănișteanu – candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean, au susținut o conferință de presă în aer liber, la intrarea în sediul Prefecturii Giurgiu.După ce i-a mulțumit pentru prezență și susținere lui Victor Ponta, primarul Nicolae Barbu a făcut o promisiune, aceea că va face din Giurgiu un oraș atractiv din toate punctele de vedere.
”N-a fost un lucru simplu pentru mine să mă alătur acestui proiect numit PRO România, însă îmi doresc să dezvolt orașul pentru tineri și să se spună despre Giurgiu că este un oraș primitor, un oraș dezvoltat, un oraș atractiv”, a precizat Nicolae Barbu.
”Mă bucur că sunt la Giurgiu, alături de oamenii cu care am făcut lucruri bune și pe vremea când am fost prim-ministru, dar și când nu am mai fost. Cred în această echipă și mai cred că în ultimele două mandate, primarul Nicolae Barbu a reușit să schimbe fața acestui municipiu cu mare potențial. Nicolae Barbu este actualul și viitorul primar al municipiului Giurgiu”, a declarat Victor Ponta
Noruț Stănișteanu a spus că PRO România a depus candidaturi pentru 50 din cele 54 de localități ale județului Giurgiu.