Anton il invita pe Badalau la detectorul de minciuni

M Anton poligrafSeful PNL Giurgiu, Marin Anton a lansat o invitatie inedita in conferinta de presa sustinuta in dupa amiaza zilei de 19 septembrie…
Liderul liberal a declarat ca va face testul poligraf, test la care il invita si pe Niculae Badalau (PSD), “sa vada lumea cine minte in legatura cu incidentul de la Casa Comana”.
“Am facut toate demersurile si urmeaza sa platesc taxa pentru acest test, la care il invit si pe Badalau, sa vada lumea cine minte… Sunt dispus sa ii platesc eu taxa, desi sunt sigur ca nu va veni. De asemenea, voi plati taxa si pentru primari sau alti martori care au fost de fata la incidentul de la nunta din Comana si care sunt dispusi sa vina”, a declarat Marin Anton.
Liberalul a mai spus ca in momentul in care va avea rezultatele de la detectorul de minciuni se va duce cu acestea si i le va prezenta lui Liviu Dragnea. La testul poligraf, Marin Anton a precizat ca va invita sa asiste si reprezentantii presei, dar si membrii PSD care accepta aceasta invitatie.
“Niculae Badalau a spus pe un post de televiziune ca nu m-a lovit, ca nu se vede ca as fi lovit… Ce ar fi vrut, sa ma vada desfigurat? Daca e atat de sigur pe el si daca vrea sa demonstreze ca nu minte sa faca testul poligraf… Repet, platesc eu taxa!”, a mai spus Anton.