Despre noi

Ziarul „Opinia”, editia electronica, este varianta online a „Opiniei” tiparite.

De ce este nevoie de OPINIA GIURGIUVEANULUI ?
Ziarul “OPINIA GIURGIUVEANULUI” este o publicatie de atitudine urbana si se adreseaza exclusiv cititorilor din municipiul Giurgiu.
– Ne dorim sa fim prezenti si activi in viata reala a giurgiuvenilor.
– Nu vrem sa minimalizam realizarile autoritatilor locale, ci doar sa tragem semnale de alarma atunci când altii tac.
– Publicatia noastra va fi o tribuna a opiniilor giurgiuvenilor, si toate parerile cititorilor nostri vor fi publicate netrunchiat.
– Colaboram cu toate institutiile si autoritatile locale, in interesul si pentru informarea corecta a  cetatenilor din municipiu.
– Conform codului deontologic, oferim spatiu pentru drept la replica, oricarei autoritate publica sau cetatean, care se simt lezati de materialele aparute in publicatie.
– Nu vom fi partizanii niciunei formatiuni politice. ªtirile din sfera politicului vor fi prezentate ca simple informatii, cu exceptia materialelor din genul pamflet.
– Acceptam publicitate si sponsorizari din toata sfera economica si politica, in conditiile contractuale acceptate de ambele parti, dar respectând principiile publicatiei – acelea de a fi in slujba cetatenilor municipiului.

Am constatat ca giurgiuvenii nu mai stiu, nu mai vor sa isi asume responsabilitati si raspunderi, le e frica. Le e frica sa râda, sa spuna ce ii doare, sa spuna cum ii cheama…
Oamenilor le este frica de viitor, de prezent… de trecut. Desi nu au nimic de pierdut…
O mâna de naimiti, cu salarii mizere, dar cu multe alte avantaje de la edilii locali, incearca, jenant sa demonstreze ca nimeni nu are nimic cu nimeni in orasul Giurgiu, ca tot ce fac edilii locali este in folosul comunitatii, ca oamenii sunt cei care gresesc atunci când spun ca sunt terorizati, ca orice initiativa privata este inabusita inca din fasa.
Ei, naimitiii sunt detinatorii adevarului absolut, dar si al unor apartamente sociale daruite pe criterii de pupincurism dus la extreme.
in urma cu câteva saptamâni, primarul municipiului a fost huiduit in Piata Centrala, de catre tarabagii si zarzavagii, nemultumiti de faptul ca chiria in noua hala este prea mare…
N-a scris nimeni niciun cuvânt. Nici despre faptul ca a doua zi, Politia Locala a dat iama cu amenzile in “nerusinatii” care l-au deranjat pe primar.
De aceea era nevoie de un ziar de opinie…

2 comentarii

  1. Emotionant.O idee..!?Cei care pseoda fotografii interesante de acest gen ar putea imbogti si complecta cu ele aceasta pagina spre bucuria nostalgica a celor ce am trait Bucurestiul acelor vremuri si nu numai a lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *