Vasile Mustatea este presedinte CJ cu… juramant in regula

Vasile Mustatea este presedinte CJ cu... juramant in regula
Vasile Mustatea este presedinte CJ cu... juramant in regula

In data de 20 iunie, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Giurgiu a avut loc investirea in functie a noului presedinte al CJ, Vasile Mustatea.

Cum se intampla de obicei la astfel de evenimente, sala a fost arhiplina… Primari liberali si pesedisti, angajati ai CJ, jurnalisti, figuri noi si figuri vechi…

Nimic spectaculos. Prefectul judetului, Lavinia Crisu, a dat tonul inceperii sedintei, apoi presedintele Tribunalului Giurgiu a dat greutate evenimentului, dupa care Vasile Mustatea a depus juramantul.

Lucian Iliescu, prezent la eveniment a luat cuvantul, contrar asteptarilor, foarte scurt, si s-a trecut rapid la sampanie si pupaturi.

Urmeaza ca vineri la ora 15:00 sa fie cu adevarat o sedinta cu scantei, avand in vedere faptul ca se vor alege vicepresedintii si se vor investi noii consilieri judeteni.

2 comentarii

  1. si dupa incheierea festivitatii de depunere a juramintului,tiganu’vasilica a pupat mina stapinului dupa care a interpretat o balada la …tambal. sa vedeti voi cum sluga de culoare va executa cam tot ce-i porunceste stapinul sau,imparatu’ lucica.ps. in caz ca tiganul nu executa la tambal partiturile dictate de imparat,titi goarna e pregatit sa sufle…in goarna imparatului.

Comentariile sunt inchise