Campionat de fotbal pentru adolescenții și tinerii din sistemul de protecție socială

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu a avut inițiativa organizării unui campionat de fotbal pentru adolescenți și tineri aflați în plasament de tip rezidențial. În acest sens, D.G.A.S.P.C. Giurgiu a trimis, în cursul lunii aprilie 2024, invitații către direcții generale de asistență socială și protecția copilului din mai multe județe ale țării și municipiul București.
Au răspuns invitației direcțiile de asistență socială și protecția copilului din județele Prahova, Teleorman și Călărași. Astfel, vor participa la acest campionat sportiv adolescenți și tineri beneficiari de măsură de protecție specială în structuri de tip rezidențial din Vălenii de Munte, Perișoru, Roșiorii de Vede, Alexandria și Giurgiu.
Competițiile sportive se vor desfășura în data de 27 aprilie 2024 la Sala Polivalentă “Chaunsey Hardy” de la Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, fiind pus gratuit la dispoziție, de către S.C. Giurgiu Servicii Locale s.a., terenul de fotbal pentru antrenamente și meciurile de fotbal.
“Am dorit să oferim participanților la Campionatul de fotbal mixt organizat de D.G.A.S.P.C. Giurgiu ocazia de a-și demonstra fairplay-ul, disciplina, colaborarea în echipă; totodată, organizarea acestui eveniment reprezintă și un prilej ca participanții să socializeze și să-și diversifice activitățile recreative și de petrecere a timpului liber. Adresăm mulțumiri tuturor sponsorilor care au răspuns solicitărilor noastre și ne oferă sprijin în vederea organizării evenimentului”, a declarat Dinu Valentina Loredana, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.
Cei care doresc să sprijine competiția sportivă organizată în data de 27 aprilie 2024 de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu pot contribui cu bani în contul RO 86 OTPV 1120 0133 2472 RO01 (contul Asociației Eco- Durabil, unul dintre sponsorii acestui eveniment).