Chiriile la Incubatorul de afaceri nu se majorează! Încă…

Proiectul de hotărâre al Consiliului Local Giurgiu, de dublare a chiriilor pentru firmele care activează în Incubatorul de Afaceri a produs o oarecare neliniște și nemulțumire pentru cei care administrează aceste firme, care au contracte în derulare, licitate pentru perioade cuprinse între 3 și 5 ani.
Primarul municipiului, Adrian Anghelescu a precizat pentru OPEN TV că nu va exista nicio majorare a chiriilor pentru societățile care au contracte în derulare…

“De la 18 lei/mp, s-a ajuns la 32 de lei, dar este vorba despre noile contracte – nu și cele pentru care au fost câștigate licitațiile. Este vorba despre eficientizarea cheltuielilor, de modernizarea acestui spațiu și reabilitarea etajului II.
Așadar, noi vorbim de acest pret, care nu presupune absolut niciun leu profit, ci doar cheltuielile de funcționare și de reabilitare a etajului II. De asemenea, vorbim de contractele care se vor cesiona sau se vor licita de la data adoptării proiectului de inițiativă în continuare. Repet, nu va fi afectat absolut niciun chiriaș care actualmente are contract.”