Cine poate produce MAREA SURPRIZA

norut-stanisteanuAvem in premiera la aceste alegeri locale, 10 candidati. Fiecare cu sansele lui, sanse pe care si le-a manageriat din timp si pe care mizeaza. Este foarte adevarat si faptul ca exista candidati care au intrat in cursa pentru a le demonstra prietenilor sau familiei ca au potenta si priza… la public. Tot ce este posibil sa fie si din cei care, dupa unele declaratii, ar fi “iepurasii” principalilor favoriti din primele trei partide cotate cu cel mai mare potential electoral (PSD, PNL si ALDE).
Mai este insa in aceasta ecuatie si NORUT STANISTEANU. Candidat din partea Partidului Miscarea Liberala.
“A existat in spatiul mediatic o declaratie hazardata a unui sef de partid, care a spus ca as candida pentru un alt… candidat, dintr-un partid complet diferit ca ideologie fata de PML. Este doar o intoxicare a electoratului si dezavuez astfel de practici.
Si eu, si colegii mei de partid suntem liberali cu vechime, iar faptul ca nu ne mai regasim in PNL se datoreaza conducerii partidului pe care l-am slujit cu credinta si demnitate. Ei sunt cei care ne-au facut sa plecam si sa gasim un partid in care sa regasim principiile liberale care ne-au ghidat peste 25 de ani. Repet – candidez pentru acest partid, si sunt tot atat de mandru de acesta, mai ales ca sigla noastra este un simbol al fortei si mandriei – Leul.
Cred ca a sosit momentul unei schimbari majore. Marile partide si-au epuizat “stocul” de promisiuni electorale neonorate. Niciunul dintre colegii mei nu poate fi acuzat de coruptie si cu totii suntem animati de dorinta de a face ceva pentru revigorarea orasului in care traim. Doar cetatenii municipiului pot sa produca MAREA SURPRIZA, votand pentru o schimbare radicala”, a declarat NORUT STANISTEANU in exclusivitate pentru Opinia giurgiuveanului.