Constantin Basangiac s-a înscris în PSD

După ce a activat ani de zile în partide de buzunar (PC, PLR, ALDE) și după ce a candidat la localele dim 2020 pe listele ALDE pentru președinția CJ Giurgiu, Constantin Basangiac a trecut cu arme și bagaje la PSD.
Intr-o conferință de presă, noul social democrat a fost prezentat de președintele interimar Marian Mina și de deputatul Elena Dinu, care i-au urat bun venit.
Basangiac a precizat că sunt două motive pentru care a ales acest drum – unul de ordin personal, iar celălalt motiv, acela că s-a săturat să activeze în partide mici, fără nicio șansă de creștere susținută în sondaje.
“In astfel de ocazii, multi vin cu fraze sforăitoare, însă eu vă spun sincer că vin în PSD într-un moment în care acest partid se reconstruieste și cred că aduc plus valoare acestei noi construcții. Sunt prieten cu Marian Mina – acesta fiind motivul de ordin personal pentru care părăsesc ALDE. Cel de-al doilea motiv este acela că nu mai pot să încep construcții mici la infinit – am fost în PC, apoi am ajuns prin fuziune în PLR, care s-a transformat în ALDE, care s-a prăbușit în momentul în care s-a despărțit de PSD. Aud acum că ALDE urmează să fuzioneze cu PRO Romania…
Le mulțumesc pentru susținere colegilor de la ALDE, dar eu am ales alt drum”, a precizat Constantin Basangiac.