Cum arată lupta pentru câștigarea titlului în Liga 1

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt în continuare favorite la câștigarea titlului în Liga 1.
Ardelenii au avut un început cu emoții în cupele europene, dar în Liga 1 au obținut două victorii în primele două etape.

FCSB a debutat cu o remiză la Botoșani, însă a arătat foarte bine în partida cu Universitatea Craiova, pe care a câștigat-o categoric.
În schimb, Universitatea Craiova a avut un start cu probleme, s-a despărțit de grecul Marinos Ouzounidis și l-a numit antrenor pe Laurențiu Reghecampf.
În aceste condiții, cum arată lupta pentru câștigarea titlului în Liga 1? La pariuri online, CFR Cluj este în continuare principala favorită.

Iată cum arată lista favoritelor:
1. CFR Cluj – Echipa lui Marius Șumudică are cota 2.35 la pariuri sportive și este principala favorită la câștigarea titlului. Ardelenii vin după ce au câștigat patru titluri la rând, însă și-au schimbat antrenorul în această vară. Marius Șumudică a venit în locul lui Edi Iordănescu, iar schimbările au continuat și la nivelul lotului, CFR fiind una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor. Există însă și probleme în condițiile în care CFR s-a despărțit de Vinicius, iar Burcă este în con-tinuare accidentat. Apărarea a suferit în acest start de sezon, dar CFR Cluj rămâne aceeași echipă solidă, pragmatică, axată pe rezultat, chiar dacă Șumudică încearcă să îi dea și o față mai ofensivă.

2. FCSB – Echipa preluată în această vară de Dinu Todoran este văzută cu șansa a doua, având cota 3.50 la câștigarea titlului din Liga 1. Gruparea roș-albastră are și ea probleme în defensivă, chiar dacă a făcut mutări importante în acest comparti-ment. Andrei Cordea este însă un transfer de succes, ce a marcat deja două goluri și a oferit o pasă decisivă. De asemenea, Octavian Popescu a căpătat tot mai multă consistență de la meci la meci și se anunță unul dintre jucătorii de urmărit din noul sezon. La FCSB a revenit și Florinel Coman după o accidentare gravă, iar echipa are deja multe soluții în linia ofensivă. FCSB arată bine, suporterii au revenit alături de echipă și încearcă așadar să câștige primul titlu din 2015 încoace. Pornește cu a doua șansă, în condițiile în care există și posibilitatea ca Florin Tănase sau Olimpiu Moruțan să plece de la echipă.

3. Universitatea Craiova – Oltenii au ratat titlul în sezonul precedent, dar au câști-gat Cupa României și au început și noua stagiune cu succesul din Supercupa României. Erau așadar speranțe mari la Craiova în acest sport, însă totul s-a năruit după eșecul din prima manșă cu Laci, din Conference League. Grecul Marinos Ou-zounidis și-a făcut bagajele, dar echipa nu a resimțit șocul pozitiv și a fost învinsă de FCSB cu 4-1 în etapa a doua din Liga 1. Oltenii l-au numit în cele din urmă an-trenor pe Laurențiu Reghecampf și se așteaptă ca experiența acestuia să conteze în cursa pentru titlu. Craiova are șansa a treia și cota 6.00 la câștigarea titlului. Oltenii l-au vândut însă pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul și caută în contin-uare o soluție pentru a-l înlocui. În rest, la capitolul transferuri nu s-au făcut modi-ficări importante, dar e de așteptat ca oltenii să mai aducă nume noi în perioada următoare.

Potrivit cotelor de pe Unibet, celelalte echipe au următoarele șanse: Sepsi OSK – cota 19.00, Farul Constanța – cota 21.00, FC Botoșani – cota 51.00. U Craiova 1948 – cota 71.00, FC Argeș – cota 101.0, Academica Clinceni – cota 121.0, Chindia – cota 121.0, Rapid – cota 121.0, Dinamo – cota 151.0, UTA Arad – cota 176.0, Gaz Metan – cota 176.0, FC Voluntari – cota 201.0 și Mioveni – cota 251.0.