Dacia Spring – start pentru test drive la Eurocar Service

Incepând din această săptămâna, cei care vor să îşi achiziţioneze un autoturism electric Dacia Spring, pot să o facă la Eurocar Service Giurgiu.
Tot aici, cei interesaţi pot să facă şi drive test cu autoturismul electric care tocmai a ajuns la Eurocar.Ce se poate spune despre Dacia Spring, primul autoturism electric al brand-ului Dacia: că este o combinaţie între SUV şi berlină. Că este fiabil, că are toate dotările de comfort şi siguranţă ale unui autoturism clasic, că are o autonomie de 230 km în afara oraşului şi de 305 km în oraş, că poate fi încărcat până la 80% într-o oră, că are un demaraj demn de o maşină de oraş, că se parchează uşor…Mai multe detalii despre Dacia Spring ne spune Katy Alina Călin, şef vânzări la Eurocar Service Giurgiu:“Considerăm că este un autoturism foarte bun, care oferă tot comfortul necesar unei călătorii plăcute, prin dotările pe care le are: navigaţie, 6 airbag-uri, geamuri electrice faţă/spate şi tot ce ţine de siguranţă pentru şoferi şi pasageri.
Eurocar Service are comenzi pentru acest autoturism, iar livrările merg până în luna martie a anului viitor, dar aşteptăm în continuare comenzi.
Preţul este unul foarte avantajos, raportul calitate/preţ este unul foarte bun: pretul real este de 18.100 de euro, dar prin programul Rabla şi cu reducerea suportată de stat, maşina ajunge la aproape 7.950 de euro, cu priza şi adaptor incluse.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *