Datorită demersurilor parlamentarilor PNL, Giurgiu va avea Secţie de Drumuri Naţionale

Singurul judeţ din ţară care nu avea Secţie de Drumuri Naţionale, era judeţul Giurgiu. Acest lucru s-a schimbat, datorită implicării, a demersurilor iniţiate de parlamentarii PNL Giurgiu, care au reusit, după aproape doi ani de lobby susţinut. Astfel, in foarte scurt timp, la Giurgiu va fi operativă aceasta secţie, iar 73 de giurgiuveni vor avea locuri de muncă.Deputatul Alexandru Andrei a scris pe contul său de facebook, că aceasta este o mare realizare pentru Giurgiu si giurgiuveni, din cel puţin două motive: locuri de muncă si o mai bună administrare a infrastructurii rutiere naţionale a judeţului…“#SDN Giurgiu
În urmă cu aproximativ doi ani, demaram o serie de demersuri pentru înfiinţarea unei secţii de Drumuri Naţionale la Giurgiu, în condiţiile în care judeţul Giurgiu era singurul din ţară care nu avea o astfel de secţie.
Asta pentru că, deşi conducerea DRDP Bucureşti a fost asigurată, în ultimii şapte ani, de giurgiuveni, toţi cei care s-au perindat prin funcţiile de conducere ale acestei direcţii extrem de importante au demonstrat un total dezinteres faţă de infrastructura rutieră naţională ce traversează judeţul Giurgiu.
După înfiinţarea oficială a acestei secţii, joi, 23 iulie a mai fost parcursă o etapă importantă: Consiliul de Administraţie al CNAIR a aprobat, prin vot organigrama noii secţii, cu 73 de posturi.
Consider că este o mare realizare pentru giurgiuveni, pentru că, pe de o parte, vor fi create locuri de muncă pentru locuitorii municipiului şi judeţului, iar pe de altă parte, infrastructura rutieră naţională de la nivelul judeţului Giurgiu va fi mult mai bine administrată.
Vreau să mulţumesc public pentru deschiderea şi susţinerea pe care ne-au acordat-o în acest demers Guvernului Orban – în mod special, ministrului Transporturilor, Lucian Bode şi secretarului general adjunct Fabian Ţârcă – precum şi conducerii CNAIR.
Mai trebuie menţionat că noua structură va fi operaţionalizată, în scurt timp, în municipiul Giurgiu.”