Declarația săptămânii: “Nicolae Barbu l-a lăsat pe Bădălău fără respirație și fără partid”

In conferința de presă de joi, 9 iulie, președintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a precizat că declarația primarului Nicolae Barbu – aceea că va candida din partea PRO Romania pentru primăria municipiului – l-a șocat. Bădălău a precizat că PSD Giurgiu va trebui să se regrupeze și, în urma unui sondaj în municipiu, să fie stabilit candidatul partidului pentru funcția de primar.
Deputatul Toma Petcu spune însă că Bădălău este disperat și că motivele acestei disperari sunt în număr de două:
“Acum înțeleg, disperarea domnului Bădălău (este una foarte mare) din cel puțin doua motive foarte simple…
– Foarte mulți primari care sunt acum în PSD se gandesc să vină alături de PNL, în echipa care se construiește la nivelul județului, doar pentru a putea să își dezvolte economic localitățile. Ei înțeleg foarte bine că planul PNL pentru următoarea perioadă este acela de a dezvolta și moderniza județul.
– Ii mai înțeleg disperarea președintelui PSD Giurgiu și pentru că în urmă cu 24 de ore, cel mai important primar al PSD, primarul municipiului, Nicolae Barbu, a făcut o declarație care aproape l-a lăsat pe Badalau fără respirație dar și fără partid…
Sunt convins că toate aceste lucruri duc la o disperare foarte mare în randul social democraților și în special a lui Niculae Bădălău.
Vă asigur insa că PNL Giurgiu muncește zilnic pentru consolidarea echipei din județ și vom reuși să atingem cele doua obiective: caștigarea CJ și a Primăriei municipiului Giurgiu”, a declarat Toma Petcu pentru Opinia Giurgiu.