Deputatul Marian Mina – intalnire de lucru cu membrii delegației Grupului de prietenie Austria – România și Bulgaria din Parlamentul austriac

Aderarea #României la Spaţiul Schengen, dar şi oportunităţi de colaborare între România şi Austria au fost principalele subiecte ale întâlnirii la care am participat, miercuri, 8 noiembrie, la Palatul Parlamentului, împreună cu mai mulţi colegi deputaţi români şi cu membrii delegației Grupului de prietenie Austria – România și Bulgaria din Parlamentul austriac, conduse de deputatul Partidului Social Democrat din Austria, Harald Troch. De asemenea, din partea Ambasadei Republicii Austria la București a fost prezentă E.S. Adelheid Folie, ambasador.Parlamentarii socialişti austrieci şi-au manifestat, o dată în plus, susţinerea pentru aderarea ţării noastre la #Schengen, reiterând faptul că ţara noastră întruneşte, de mulţi ani, toate condiţiile în acest sens.
De asemenea, discuțiile au vizat dialogul politic, cooperarea bilaterală economică şi sectorială, dar şi afacerile sociale, precum şi promovarea valorilor comune între România şi Austria. Pentru că o colaborare puternică înseamnă beneficii pentru ambele ţări.