DGASPC Giurgiu – Tabără pentru copiii instituonalizați

25 copii beneficiari de măsură de protecție specială la casele de tip familial Dunării, Soarele, Constantin, Daniela și Complexul de Servicii Sociale, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au plecat în data de 17 iulie 2023 în tabără la munte.
În perioada 17 -20 iulie 2023, cei 25 de copii, având vârste cuprinse între 10 și 18 ani, însoțitorii acestora, precum și alți copii din comunitate, în total 40 persoane vor avea asigurată cazarea și masa la Mănăstirea Caraiman din orașul Bușteni.“Grupul Rotary Club Giurgiu și Asociația Sfântul Gheorghe au facut posibilă organizarea acestei tabere pentru copii cu rezultate bune la învățătură; este vorba de copii din sistemul de protecție specială, dar și copii din comunitate. Ne propunem să le oferim câteva zile deosebite copiilor, departe de aglomerația orașului, aproape de natură, fiindu-le oferite participanților cazare, masă și activități educative. Nu vor lipsi drumețiile și vizitarea obiectivelor culturale ale zonei”, a declarat preotul Tudor Georgian, Paroh al Bisericii Buna Vestire din Giurgiu, cel care a realizat demersuri pentru organizarea acestei tabere.
Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în organizarea acestei tabere pentru copii.