Doua dorinte ale lui Marin Anton pentru Guvernul Romaniei

PNL Anton 1Intr-o recenta conferinta de presa, intr-un puseu de sinceritate, presedintele liberalilor giurgiuveni, Marin Anton a dat glas la doua dintre cele mai arzatoare dorinte ale domniei sale in ce priveste noul guvern al Romaniei.
Altruist cum il stim cu totii, Marin Anton s-a aratat deschis atat la un guvern de dreapta – cu premier PNL – cat si la un guvern de stanga – cu Niculae Badalau pe post de premier si cu musai doi ministri giurgiuveni…
„Personal imi doresc ca presedintele Klaus Iohannis sa joace tare. Sper ca luni, PNL sa vina cu o propunere de Premier care sa fie luata in considerare de Presedinte, pentru a se constitui un guvern de dreapta cu premier liberal.
E o dorinta!
Daca nu se va indeplini aceasta dorinta, imi doresc ca PSD-ul sa-l propuna pe domnul Badalau pentru functia de prim ministru, iar in guvernul primului ministru Badalau de la Giurgiu, marele caracter giurgiuvean sa mentina cel putin doi ministri: sa-l tina pe Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor si pe doamna Elena Dinu sa o propuna la Ministerul Sanatatii.
Asa ca ma rog la Dumnezeu, daca nu va fi premier liberal, presedintele Iohannis, care are in mana toate atuurile, sa dea un guvern care sa consolideze Romania”, a declarat Marin Anton.