Bizarerie: După ce s-a tăvălit “a sărăkie”, primarul Anghelescu s-a trezit călare pe… excedent bugetar

In urmă cu două luni, primarul Adrian Anghelescu a colindat toate televiziunile locale (cu excepția OPEN TV), în platourile cărora s-a tăvălit a sărăcie, condamnând cu mânie proletar-liberală greaua moștenire a lui Barbu.
Placa cu 1.500 de lei în Trezorerie și cu seiful gol din dreapta biroului edilului, a prins cel mai bine la adoratorii anghelescieni, căzuți în genunchi, care urmau exemplul intaimergătorului la tăvăleală și incantații de jale.
In sedința extraordinară din sfânta zi a Sfântului Ion (nu a sfintei Andreea, cum grăia edilul), o ședință “pe neve”, neanunțată și în media, aflăm cu reală (si plăcută) surprindere că “sărăkia” din Primarie a avut pe 2020 un excedent de circa 120 miliarde lei vechi. Bani care s-au repartizat în sfânta zi de care facem vorbire, “pe căprării”, în folosul și spre binele cetățeanului. Cetățean căruia i-a fost indusă luni de zile ideea că Barbu ar fi otrăvit fantanile și ar fi dat foc lanurilor.
Dar despre Inspectia financiară comandată de primarul Anghelescu, si care s-a finalizat de ceva timp, aflăm și noi ceva? Care a fost rezultatul? Unde este jaful? Sau sunt doar cele două amenzi (din oficiu), una de 300 de lei pentru nedepunerea unei facturi în timp și una de 10.000 de lei pentru acoperirea deplasării inspectorilor ANAF la Primărie?
Poate ne vorbește domnul primar și de starea în care se află proiectele europene în derulare, pentru că gura târgului vuiește despre o sistare sau renunțare la majoritatea proiectelor cu bani europeni.
Iar dacă domnul primar și-ar ține și telefonul deschis, să-l putem contacta pentru lămuriri, chiar ar fi primarul ideal pentru cetățeanul giurgiuvean.
Ion Diaconescu