Gala excelenței în educație – S-a deschis oficial sesiunea de depunere a dosarelor

Pentru al patrulea an consecutiv, comunitatea educațională din Giurgiu este invitată să participe la Gala Excelenței, un eveniment ce își propune să celebreze și să recunoască meritele excepționale ale profesorilor și elevilor din ciclul gimnazial și superior. Gala va avea loc în luna Iulie, iar organizatorii sunt încântați să deschidă oficial sesiunea de depunere a dosarelor.
Începând cu 10 aprilie și până pe 31 mai, cadrele didactice și elevii din Giurgiu sunt încurajați să își prezinte realizările, contribuind astfel la o competiție care valorifică excelența academică și inovația în educație. Aceasta reprezintă o oportunitate excelentă pentru toți participanții de a-și etala proiectele și performanțele, fiind un pas important în cariera lor educațională.
Dumitru Beianu – președinte CJG : „Suntem entuziasmați să oferim din nou șansa tuturor cadrelor didactice și elevilor de a-și demonstra excelența. Fiecare ediție a Galei a adus în lumina reflectoarelor povești inspiratoare de succes și perseverență, iar noi abia așteptăm să vedem ce ne rezervă acest an’’
Documentele necesare pentru înscriere vor fi depuse la sediul Consiliului Județean Giurgiu, sau pe mail-ul oficial: cjgiurgiu@gmail.com . Conducerea CJ Giurgiu vă încurajează să nu lăsați această oportunitate să treacă neobservată și să vă pregătiți dosarele cât mai curând posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *